Luxe Evenementen
Luxe evenementen

HomeInfoDeelnemersContactReceptenEvenementen

 
INFO KLANTEN
 

Welkom op de site van luxe-evenementen.nl.

Luxe-evenementen.nl is een netwerk voor standhouders, organisatie's en voor de liefhebbers van gewone en bijzondere evenementen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de evenementen waar wij aanwezig zijn, meld u dan aan per mail via info@luxe-evenmenten.nl en u ontvangt van ons, zodra er een evenement aan gaat komen, bericht hierover.

INFO STANDHOUDERS EN ORGANISATIE'S

Welkom op de site van luxe-evenementen.nl.

Luxe-evenementen.nl is een netwerk* voor standhouders, organisatie's en voor de liefhebbers van gewone en bijzondere evenementen.

Standhouders en organisatie's die aangesloten zijn bij luxe-evenementen.nl vormen een gezamelijk blok waar kwaliteit en klasse voorop staan. Zodra één van de deelnemers van luxe-evenementen.nl een aanvraag voor een show en/of beurs binnen krijgt, wordt deze informatie doorgestuurd naar al onze deelnemers via luxe-evenementen.nl. Op deze manier kunnen we met elkaar op een evenement staan met net dat beetje meer klasse. Tevens proberen wij als luxe-evenementen.nl de standprijs voor elke luxe-evenementen.nl deelnemer bij de organisator van het evenement leuk te houden. Met elkaar inschrijven geeft net wat meer gewicht in de schaal waardoor wij allen daar een voordeel aan hebben. Wil u zich ook aansluiten bij luxe-evenementen.nl, meld u dan aan per mail via info@luxe-evenementen.nl en wij nemen contact met u op.

*Luxe-evenementen.nl is geen organisator van een evenement, maar een netwerk. Wij behouden ons dan ook van alle problemen die zich tijdens een evenement kunnen voordoen.